Annanpäivät 5.-8.12.2013

Tervetuloa | Tapahtumailmoitus | Ilmoittautuneet | IN ENGLISH

Annanpäivät XIX
5.-8.12.2013 - Lintukoto

Poukan pitäjällä on jälleen kunnia toivottaa koko Aarnikansa juhlimaan perinteisiä Annanpäiviä tanssien, laulaen, kestiten tai muuten hauskaa pitäen, tällä kertaa neljän päivän aikana!

Vuoden lähestyessä loppuaan ja päivien pimetessä sytytämme kynttilät pitosaliin, iloitsemme yhdessä ja kevennämme mieltämme syömällä hyvin ja laittamalla jalalla koreasti erityisesti joulukuun 6. päivän tanssiaisissa. Lisäksi perjantaina Poukan kylvettäjättäret saunottavat aarnikansaa, ja lauantaina on oiva tilaisuus vaikkapa lahjojen ostoon Annanpäivien markkinoilla. Myös taistelutoimintaan ja jousiammuntaan on mahdollisuus sään sen salliessa.

Tapahtumapaikka
Tapahtumapaikkana on Lintukodon leirikeskus Pyhällössä. Lintukoto sijaitsee 165 km Helsingistä itään, Haminan pohjoispuolella. Vankkureilla saapuessasi (on suuntasi etelään tai pohjoiseen) käännytään auringonlaskuun noin puolessa välissä Hamina-Taavetti –tieltä (nro 26) => Turkia => Haapala => Lintukoto. Tapahtumapaikan läheisyyteen pääsee myös bussilla. Tarkempia ajo-ohjeita ja bussiaikatauluja voi tiedustella tapahtuman autokraatilta. Tapahtumapaikan osoite: Tykkitie 30, 49660 Pyhältö

Tapahtuma alkaa torstaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 13.00. Ensimmäiset 65 ilmoittautunutta saavat varmasti sänkypaikat, muille on tarjolla vähintään lattiamajoitus patjoilla. Tapahtumaan mahtuu 85 henkilöä.

Lintukodossa on ruokasalirakennus, sauna lammen rannalla ja kaksi yöpymisrakennusta. Luonnonläheiset toiletit ovat metsän reunassa ja suihku löytyy saunalta. Huomautamme että tapahtumapaikalla ei ole esteetöntä pääsyä kaikkiin tiloihin. Toisen majoitusrakennuksen luokkahuone on myös mahdollista varata autokraatilta vaikka kokousta tai työpajaa varten.

Varaukset ja hinnat
Tapahtuman hinta on 48 euroa ei-jäseniltä ja 45 euroa SCA:n/SKA:n tai sen jäsenyhdistysten jäseniltä. Vanhempiensa seurassa osallistuvat lapset, jotka ovat alle 6-vuotiaita pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja 6-15 -vuotiaat maksavat 23 euroa per lapsi. Hintaan sisältyy tapahtumapaikkamaksu ja seuraavat ateriat: iltapala torstai-iltana, aamiainen, lounas ja päivällinen perjantaina, aamiainen, lounas ja pidot lauantaina sekä aamiainen sunnuntaina.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään ilmoittautumislomakkeella, joka aukeaa ilmoittautumisajan alkaessa keskiviikkona 9. lokakuuta klo 19.00. Varaukset tulee tehdä 28. marraskuuta mennessä. Maksu tulee suorittaa viimeistään 28. marraskuuta tilille Nordea FI22 1069 3000 2242 61. Ulkomaiset osallistujat, jotka ovat ilmoittautuneet määräpäivään mennessä voivat maksaa ovella, kuitenkin heidän tulee ilmoittautuessaan kertoa, mikäli aikovat tehdä niin. Myöhässä tuleviin varauksiin ja maksuihin lisäämme 10 euron myöhästymismaksun. Osallistumisensa 28. marraskuuta jälkeen peruuttaville ei maksuja voida palauttaa ja peruuttava joutuu maksamaan täyden maksun ja myöhästymismaksut.

Tapahtuman sähköposti: annanpaivat -at- poukka -piste- org

Autokraatti
Rouva Magdalen Yrjänäntytär
(Maija-Leena Autio)
Lummelahdentie 149
40270 Palokka
puh 050-303 0039

Pitojen Pääkokki
Herra Jon Knutsson

Vastuumarski
Vapaaherra Mikael Carhu

Viimeksi päivittänyt Vilhelm 9.10.2013